Københavns Vinduespolering Landets Bedste Vinduespolering

Københavns vinduespolering blev startet af Morten Kristensen i København i 1998, med den klare mission foran sig, at levere den bedste vinduespolering. Hos Københavns vinduespolering, vil vi levere den bedste vinduespolering til hele Danmarks befolkning med centrum i Storkøbenhavn.

vinduespudseren

Vi ønsker altid, at have kunden i centrum og er derfor meget fleksible omkring vinduespoleringerne. Forskellen på Københavns vinduespolering og andre vinduespoleringsfirmaer er at går rigtigt højt op i vores kundeservice.

Vi mener at Kunden er i centrum under hele servicen. Det betyder lige fra første kontakt fra kunden, skal der altid være styr på tingene. Vi prøver altid at have en god kommunikation med vores kunder. Når kunden først har booket en aftale hos os, skal det altid være let at komme i kontakt med os.

Vi har en facebook side samt for Københavns Vinduespolering hvor kunder og andre interesserede kan læse om, hvem vi er og hvad vi laver. Når vi er færdig med en aftale, går vi højt op i at der bliver gjort en omhyggelig optørring. Vi tilbyder alle vores kunder, at vi kan ringe til dem, når det igen er tid til den næste pudsning. På den måde behøver kunden slet ikke tænke over det.

Vi ringer nemlig til dem og fortæller hvornår vi kan komme næste gang. Igennem 28 år, har vi pudset vinduer mange forskellige steder i landet samt omgivelser. Vi kan blandt andet nævne kontorer, trapper, kirker, svømmehaller, fodboldklubber, hos private og mange andre steder hvor vi har lavet en eller flere vinduespoleringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *