Billig MC Kørekort I København

Gratis infomøde

Hvis du er i tvivl om, hvilken køreskole du skal vælge, er du velkommen til at komme forbi 123Trafik.dk vores køreskole til en gratis introduktion, som vi holder hver uge. Her kan du lige tjekke os ud, og møde nogle af kørelærerne.

De fleste er mest trygge ved at møde sin kørelærer inden et forløb, og på den måde mærke efter, om det kan blive et godt samarbejde. 123Trafik er stedet hvor kvalitet og det bedste samarbejde går hånd i hånd, og det skal du have fornemmelsen af, hvis vi får lov til at hjælpe dig med dit mc kørekort.

123 trafik

Mød vores lærere

På mødet vil du blive introduceret for vores lærere, og så kan vi besvare alle dine spørgsmål. Vi kan informere dig om hvad det kræver og bærer at få et kørekort, og hvad du kan forvente af pris for hele pakken, og hvordan vi kan lægge en plan for dit forløb. Hvis du har særlige behov til undervisning eller andet, så finder vi sammen en løsning der passer til dig.

Hvornår kan du starte

Hvis du synes, at dit møde med os og vores køreskole matcher dine forventninger, og vi kan se os som din løsning, så kan du i princippet starte med det samme. Vi lægger en plan og aftaler nærmere om dit forløb, så alt er på plads, og du bare skal koncentrere dig om at møde op til undervisning og køretimer.

Vi er ret fleksible, og har du job, går i skole eller lignende, som skal passe ind i dine planer, så skal vi nok få alting til at gå op i en højere enhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *