Krua Thai Catering Thai Mad

Bryd de traditionelle rammer med suppe, steg og is, og server en lækker thailansk buffet for dine gæster.

En anderledes oplevelse

Hvis du er én af dem, der lever efter det koncept at det helst skal være lidt anderledes og nyskabende at komme en tur i byen – også mht. maden – kan det anbefales at bestille med hos Krua Thai Catering til din næste fest. Her får du en oplevelse ud over det sædvanlige.

Krua Thai Catering

Mad med passion

Krua Thai Catering har eksisteret siden 2011 og ejes dansk-thailandske par Michael og Darat, der begge har en stor passion for det thailandske køkken. Darat har mange års erfaring som kok både i Thailand og i Danmark, og kender således sin vej rundt om kødgryderne. Her er intet der mangler. Alle retter er lavet med originale thailandske råvarer for at give dig så ægte thailandsk smagsoplevelse som muligt.

Maden og festen

Ved bestilling hos Krua Thai Catering har du mulighed for at vælge imellem en masse spændende retter, der sættes sammen til en stor og lækker buffet. Nogle retter er stærkere end andre, men der skal nok være noget for alle smagsløg – og også rigelig af det.
Maden tilberedes og anrettes direkte, hvor festen afholdes, af det dygtige køkkenpersonale, således at den både er frisk og tager sig flot ud. Buffeten vil være anrettet efter thailandsk tradition med masser af farver, smukke blomster og andet pynt. Du kan blot læne dig tilbage i sædet og nyde festen sammen med dine gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *