Rødovres Bedste Frisør – Hair And Lashes

Skal du have klippet dit hår, så skal du naturligvis gå til den bedste frisør i Rødovre. Hos Hair And Lashes er vi specialister i hår og frisurer, og du kommer ikke til at gå forgæves, hvis du har særlige ønsker, som du vikl have at vi opfylder. Vi klipper kort og langt, og vi har stor erfaring med at sætte håret, hvis du skal til fest, og du skal ligne en million.

Vores stylister er med på noderne, og ved hvad der rører sig hos kunderne, som gerne vil have det nye og smarte look. Vi finder sammen en løsning, og klipper dit hår som du vil. Er du i tvivl om en ny stil, så kan du rådføre dig med vores erfarne stylister, de er altid klar med råd og vejledning.

frisør rødovre

Ved du præcis hvilken klipning eller frisure du vil have, så er du velkommen til at tage billeder med, så vi sammen kan finde en løsning, som ligner godt. Vi har selv en del fotos som måske kan inspirere dig til forandring eller til noget nyt. Har du helt særlige ønsker eller behov, så skal du bare sige til, så skal vi nok gøre alt for at opfylde dem.

Du kan ringe til os i vores åbningstid, og booke en tid hos en af vores stylister. Vi er altid klar til at presse en ind i køen, hvis du er lidt presset i tid. Skal du have sat håret til fest, så book os i god tid, så du er sikker på at vi har en tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *